Hol kezelik tovább Pesicet?

<b>Veszprém</b> - A megyei kórházban ápolt két kézilabdázó állapota kielégítő. <em>Ivan Pesic</em> még az intenzív osztályon van, <em>Zarko Sesum</em> napokon belül akár el is hagyhatja a kórházat - tudtuk meg az intézmény orvos-igazgatójától.

Martinovics Tibor

A veszprémi csapat irányítóján elvégzett arccsonti korrekciós műtét jól sikerült, nem lépett fel komplikáció, így Sesum már a traumatológiai osztályon van. Ha állapota továbbra is ilyen ütemben javul, napokon belül elhagyhatja a kórházat. 

A kórház után rehabilitáció vár rá, de az is elképzelhető, hogy heteken belül akár elkezdheti az edzéseket is, persze erről majd a sportorvosok döntenek majd - válaszolta kérdésünkre dr. Tótth Árpád

A Csolnoky Ferenc Megyei Kórház orvos igazgatója elmondta, Ivan Pesic továbbra is az intenzív osztályon fekszik, tudata tiszta, állapota kielégítő, de egyelőre a lázát nem tudták megszüntetni.  

Ha elmúlik a láza elhagyhatja az intenzív osztályt. Felvettük a kapcsolatot a horvát orvosokkal, az ő döntésüktől függ, hogy Horvátországban vagy itt a megyei kórházban folytatódik a kapus további kezelése - fogalmazott Tótth Árpád. 

(Fotó: Penovác Károly)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!