Veszprém: Lendületből behúzzák?

<b>Veszprém</b> - A spanyol Ademar León otthonában lép holnap pályára az MKB Veszprém KC, a múlt héten Franciaországban bravúrt arató együttes kivívhatja a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé jutást.

Horváth Gábor

Két fordulóval a zárás előtt a nyolc pontos Veszprém vezeti a BL középdöntőjének hármas számú csoportját, a német Flensburg négy ponttal a második, a háromhárom egységgel rendelkező León és Montpellier pedig a harmadik, illetve negyedik helyet foglalja el a kvartettben. 

A kiegyenlített versenyben az MKB-nak van a legnagyobb esélye a továbbjutást érő első két hely valamelyikének megszerzésére: Pericék két meccsből kettőt nyertek ebben a szakaszban és szombaton akár már be is biztosíthatják részvételüket a legrangosabb nemzetközi kupasorozat negyeddöntőjében.

Az első fordulóban a Leónt hazai pályán verő (28:26) Mocsai-gárda múlt héten játszi könnyedséggel bánt el a Montpellierrel idegenben (24:30), így lendületből vághat neki a spanyolországi túrának.
 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!