Durva! Obama a pucér Terminátort küldi Iránba!

Futótűzként terjedt az amerikai sajtóban a hír, hogy a Terminátor, Arnold Schwarzenegger akár meztelenül is Oszama Bin Laden, az Al-Kaida vezérének keresésére indul, amennyiben engedélyt kap az elnöktől, Barack Obamától.

Szausev Xénia

A Fox News portálján megjelent cikk szerint egy titkos számítógépes csoport feltörte Obama Blackberry-jét, melyből megszerezték a politikus email-forgalmát. Ebből Schwarzenegger levelét nyilvánosságra is hozták.

– Elnök úr! Ha adsz nekem egy ejtőernyőt, pár energiaitalt és fegyvert, egymagam 24 óra alatt elfogom Bin Ladent. Kész vagyok ezt akár meztelenül is megtenni a hazámért. Megnövesztem a hajam, hajléktalannak hisznek, és közel kerülhetek hozzá. Üdv: Arnold.

Az iráni PressTv munkatársai azonnal kitették honlapjukra az információkat. Az elnök, Mahmud Ahmadinezsád már az iráni titkosszolgálatot is mozgósította, hogy tudjon meg minél többet a tervezett akcióról.

Órákkal később kiderült: vicc az egész történet. Az elnök azonban a jelek szerint nem akar nevetségessé válni az iráni nép előtt, hogy elhitte a mesét, ezért mint ha mi sem történt volna, tovább cikkeznek arról, hogy a Terminátor ruhátlanul indul az iszlám terrorista vezér felkutatására. 

Egyes hírelemzők meg is jegyezték: nem lepődnének meg, ha kiderülne, hogy a kacsa mögött maga a Fehér Ház áll, hogy így tegyen nevetségessé Ahmadinezsádot - írja a Bors.

Búvárkodjon Bulvár rovatunkban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!