Tavaszi zsongás Almádiban

Balatonalmádi - Barantás hagyományőrzők felvonulásával megkezdődött a Tavaszi zsongás háromnapos rendezvénysorozat Balatonalmádiban.

Kiss Nikolett

Este felléptek a Csillag születik című tévéműsor sztárjai a Kutyakölykök és a Queen Dance. Szombaton és vasárnap vásár várja a vendégeket a Városház téren, továbbá különféle szórakoztató programok közül válogathatnak.

A hétvégén ünnepli 100 éves évfordulóját a Vörösberényi Kultúrház. Ebből az alkalomból pénteken emléktáblát avattak, műsort adott a Vörösberényi Nyugdíjas Klub népdalköre és megnyílt Veszeli Lajos akvarell kiállítása. Felolvasásokkal, irodalmi műsorokkal folytatódik szombaton a centenárium.

A hétvégén Balatonalmádiban tartja kongresszusát a Nemzetközi Vitorlás Szövetség (ISAF).  A sportág diplomáciai csúcsára várhatóan sok neves vendég érkezik a Balaton-parti városba, amely Reykjavikkal és Velencével versengett az esemény megrendezésének jogáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!