A listavezető otthonában

Ajka - A férfi kézilabda NB I/B-ben a 24. forduló következik, ahol az eddig bravúrosan szereplő Le Belier KK Ajka a listavezető Pécsnél vendégeskedik.

Szausev Xénia

Pécs-KK Ajka

A másodosztályú tabellát 20 győzelemmel és két vereséggel vezeti a Pécsi VSE. A két fiaskó közül az egyiket a szövetségnél szenvedte el a Baranya megyei társulat, jogosulatlan szerepeltetés miatt az ellenfél, a Szentendre kapta a két pontot. 

A másik vereség pedig épp az elmúlt fordulóban, meglepetésre a Vác otthonában esett meg.

Ezzel szemben az újonc Le Belier KK Ajka hatodik a táblázaton, 20 ponttal. Az utóbbi hetekben sikert sikerre halmoz, hiszen többek között legyőzte a második Rinyamenti KC-t, valamint értékes ikszet ért el a negyedik Alba Regia ellenében is.
 
- Nehezíti a sorsunkat, hogy az egész bajnokság során remek teljesítményt nyújtó Ferencsik Zoltánra sérülés miatt nem számíthatok. Ettől függetlenül a keret minden tagja bebizonyította már, hogy nehéz helyzetben lehet rá számítani, így  bízom a tisztes helytállásban - közölte Poór Tamás szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!