Cozma

2010.10.07. 11:22

Cozma-ügy: Ellentmondó vallomások

Veszprém - Több ponton egymásnak ellentmondó vallomást tett a bíróság előtt csütörtökön az enyingi Raffael János és testvére István, utóbbi olyanokat állított, miszerint bátyja telefonon beszélt a gyilkosság után a későbbi elsőrendű vádlottal, és elhangzott: Csoki szúrt.

Halmos György

Raffael István (az ő enyingi házában gyűltek össze a spontán születésnapra tavaly február 7-én) azt mondta, hogy ezt nem hallhatta testvére, legfeljebb csak következtethetett rá.

Raffael István elmondta, miszerint hallotta a Patrióta lokál koktélbárjába felrohanó Sztojkától (harmadrendű  vádlott) hogy baj, van Csoki megőrült. Elmondta, hogy Németh Győzőt (másdorendű vádlott) próbálta visszatartani attól, hogy kint az utcán megrúgjon egy földön fekvő férfi mellett gugoló embert, de nem járt sikerrel.

Ezt a tényt Németh is elismerte. - Nem azért tettem ezt a vallomást, hogy szabadlábra kerüljek - válaszolta  a halálos szúrással vádolt Raffael Sándornak a szembesítés során Raffael István.
A bíróság meghallgatta Rafael Andort is, akit tavaly február 6-án késsel megkergettek. Elmondta, hogy nem volt komoly az incidens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!