Csögle

2017.03.16. 20:05

Kortalan nőnap

Csögle - Célunk az összefogás, a segítségnyújtás, és hogy nyissunk az idősek felé - mondta Tóth-Bakos Marianna klubelnök.

Penk Tímea

Az idősek klubja nőnapi ünnepségén Kustos Péter polgármester köszöntötte a vendégeket, és virággal ajándékozta meg a hölgyeket. A rendezvény családias jellegét saját készítésű süteménnyel emelték az asszonyok.

Minden korosztályt szívesen fogadnak a klubban Fotó: Tóth-Bakos Marianna

- A harminctagú klubhoz új résztvevők is csatlakoztak, aminek nagyon örülünk. Programjaink között kirándulások, baráti összejövetelek szerepelnek - számolt be a klubvezető. Bár Tóth-Bakos Marianna kisgyermekes fiatalasszony, a nyugdíjasok felkérték, hogy vezesse a klubjuk ügyes-bajos dolgait. Ezt megtiszteltetésként élte meg Marianna, így nemrégiben átvette a klub irányítását. Az új vezető fontosnak tartja az aktív falusi életet, mint például az estig tartó nőnapi vigadalom. A mulatságon a 82 éves, legidősebb klubtag és a négy hónapos, legfiatalabb klubtag is jól érezte magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!