Devecser

2014.09.13. 10:13

Tanyagondnoki kisbusz Devecserben

Devecser - Tanyagondnoki kisbuszt vett át pénteken Toldi Tamás, Devecser polgármestere.

Penk Tímea

A kilencszemélyes kisbuszt Kovács Zoltán államtitkár adta át, aki fontosnak tartja a vidéki lakosság életminőségének a javítását. Devecser lehetőségeit nagyban elősegíti ez a gépjármű – mondta az államtitkár.

Lenner András, Toldi Tamás, Kovács Zoltán (Kovács Zoltán államtitkár átadja a kisbuszt Toldi Tamás polgármesternek) Fotó: Penk Tímea

A tanyagondnoki feladatok ellátásával a hátrányos helyzetű, szolgáltatáshiányos külterületeken élők esélyegyenlőségét kívánja az önkormányzat növelni azáltal, hogy javítják az életfeltételeiket. Közszolgáltatáshoz juttatják a városon kívül élő embereket, elősegítik a szociális alapellátások igénybevételét, de a közösségfejlesztési feladatok ellátása is szerves részét képezi az életminőség javításának. Mindehhez kitűnő szolgálatot tesz a kisbusz, amelynek kulcsát Lenner András, az önkormányzat területfejlesztési bizottságának az elnöke vette át Kovács Zoltán államtitkártól.

Kovács Zoltán átadja a kisbusz kulcsát Lenner Andrásnak Fotó: Penk Tímea


Toldi Tamás és Kovács Zoltán átvágja a szalagot Fotó: Penk Tímea


Tanyagondnoki kisbuszt kapott Devecser Fotó: Penk Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!