Életmód

2013.02.03. 12:52

Oldjuk fel a blokkokat

A Deeksha energiának köszönhetően az emberek tisztább, boldogabb, szabadabb és teljesebb életet élhetnek életük minden területén.

Tóth B. Zsuzsa

Segít kapcsolataink rendeződésében, anyagi körülményeink rendbetételében, egészségünk rendbe hozatalában, és abban, hogy mindenki rátaláljon saját belső forrására, teremtő erejére.

Major Andrea (Mendy) és Galántai János Egység trénerek szerint a Deeksha meditáció a test a lélek, a szellem hármasának harmóniáját segíti elő. A meditáció gyorsan visz relaxált (alfa) állapotba, amely lecsendesíti a külvilág zajait, belső béke, csend állapota jön létre. Amint a trénerektől megtudtuk,  gyermekkortól, sőt korábbról is elraktározódnak a tudatalattinkban téves koncepciók, hitrendszerek, különféle nézetek, amelyek megakadályozzák, hogy teljes életet éljünk.

- Ez az energia segít bennünket abban, hogy megláthassuk és felismerjük ezeket a blokkokat, felhozzuk tudati szintre és ezáltal azok kioldódjanak. Ez egy erőteljes nézőpontbeli változást hoz magával.  Nem az élet változik meg az ember körül, hanem az, ahogy ő azt látja, érzékeli. Az ego, azaz az "én” háttérbe húzódik és mindent úgy tapasztal a meditáló, ahogy az van, ítélkezés, koncepciók, belső kommentálás nélkül - mondja Major Andrea, aki társával együtt Veszprémben, Tapolcán és Pápán és Keszthelyen tart meditációkat.

 

Major Andrea és Galántai János Egység trénerek Deeksha energiával segítenek abban, hogy teljesebb életet élhessünk (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

A két tréner szerint az energiával hatékonyan javíthatjuk kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat, szüleinkkel, gyermekeinkkel, munkatársainkkal való viszonyunkat. Továbbá testi, lelki, anyagi problémáinkat.  Tisztíthatjuk teljes csakrarendszerünket, azaz energia központjainkat, így ezzel a módszerrel hatalmas minőségi változás történhet életünkben.

- Az energia fejleszti az emlékezőképességet, javítja a tanulási képességet. Hatékony stressz oldó módszer. Szeretetet hoz a kapcsolatokba,  gyógyítja a lelki sérüléseket, segít az önismeretben, önelfogadásban és a másik ember megismerésében. Felébreszti az együttérzést, növeli a figyelmet és a befogadó képességet. Megértést és elfogadást, megbocsátást hoz a kapcsolatokba, továbbá feltölt életerővel és vitalitással. Segít meggyógyulni a betegségekből, és azok testi tüneteiből. Javítja az anyagcserét, ellazítja a testet, általa elfogadjuk, megbecsüljük, szeretjük önmagunkat úgy, ahogy vagyunk. Könnyebben kigyógyulhatunk a pszichoszomatikus betegségekből például a depresszióból. Béke, boldogság és teljesség érzetet ad. Javítja a pénzhez fűződő viszonyunkat és így lehetővé teszi az anyagi bőség beáramlását az életünkbe. Ez az energia bárki számára hozzáférhető, előképzettség, vallási hovatartozás és tradíciók nélkül a laikusok számára is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!