2017.09.21. 13:35
Így csinálhat ellenállhatatlanul finom házi mignont
Bemutatjuk, hogyan készítheti el az egyik legkedveltebb magyar süteményt!
Szeretne egy kicsit nosztalgiázni? A Fanny konyha receptje alapján elkészítheti a régi idők egyik nagy kedvencét, ezt a valószínűtlenül rózsaszín puncsos mignont! Ez az ízbomba ugyan nem tartozik a 15 perces tiptop-receptek közé, de annyira finom, hogy mindenképpen érdemes elkészíteni.
Hozzávalók (35 darabhoz):
A piskótához:
10 db tojás
200 g kristálycukor
200 g liszt
1,5 tasak sütőpor
vaj a tepsihez
A puncsos bevonathoz:
200 ml narancslé
150 g kristálycukor
25 ml rum
2 ek kakaópor
A bevonathoz:
500 g kristálycukor
1 tk 20%-os ecet
piros ételfesték
Elkészítési idő: 120 perc + hűtés
Egy darab: 140 kcal
Borítókép: VGstockstudio / Shutterstock