megbánta, hogy elküldte?

2018.10.15. 07:23

Érkezhet hamarosan a Messenger-üzenetek törlése

Ugyan a többség valószínűleg már elfelejtette, de áprilisban kitört egy kisebb botrány a Facebook körül, hiszen kiderült, hogy mindenki mástól eltérően Mark Zuckerberg képes volt utólag törölni a Messenger szolgáltatásban elküldött üzeneteit.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: juninatt

Erre válaszul a cég bejelentette, hogy mindenki számára elérhetővé teszi majd a lehetőséget – számolt be róla az Origo hírportál.

A Facebook alkalmazásainak rejtett újdonságait folyamatosan figyelő Jane Manchun Wong szerint már a tesztelés késői fázisában tarthat az üzenetek visszavonására szolgáló funkció, amelyet láthatóan beépítettek a mobilos Messengerbe.

Az elvárhatónak megfelelően a visszavont üzenetek a küldő és a fogadó felek üzenetlistáiról is eltűnnek, azonban Wong szerint könnyen elképzelhető, hogy lesz valamiféle időlimit, aminek a lejárta után már nem vonhatóak vissza az üzenetek. Ez érdekes annak fényében, hogy Mark Zuckerberg chatüzenetei évekre visszamenően tűntek el mások chatnaplóiból – emlékeztet a lap.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!