Erotika

2012.08.09. 08:24

Majd minden negyedik ember választja inkább a mobilját, mint a szexet

Veszprém - Mindenhova elkísér bennünket manapság a mobiltelefonunk. Rezgő hangjával és dallamcsengésével olykor még a hálószobában is ez biztosít lágy aláfestő zenét egy szerelmes éjszakán.

Gajdos József

Ha választani kell a "hancúr" és a telefon között, 22 százaléknyian (a nők 30 százaléka) előbb mondanak le a testi örömökről, mint a mobiljukról - derül ki az Ipsos legfrissebb, 24 ország közreműködésével készült nemzetközi kutatásából.

Régiónként mást mutat a kép. A latin-amerikaiak és dél-európaiak tizede a szerelemet, mint a "kézi beszélést" adják fel, míg az Ázsia-Csendes-óceáni térség lakóinak egyharmada szívesebben hagyja abba az előbbi tevékenységet, mint utóbbit.

Az élbolyt a japánok vezetik, 47 százalékuk mondana le a testi örömökről, és csak 53 százalék a mobiltelefon előnyeiről. Hongkongban ugyanez az arány 42-58 százalék, Dél-Koreában 38-62 százaléka. Mi, magyarok ebben a kérdésben közelebb állunk a forróvérűekhez, mint a technokrata távol-keletiekhez. A sort a spanyolok, az argentinok és a brazilok zárják. Utóbbiak esetében csak nyolc százalék preferálná mobiltelefonját a szex helyett - derül ki az Ipsos közleményéből.

Jó hír a gyártóknak és forgalmazóknak: az emberek viszonya a mobiltelefonjukkal megingathatatlanul szoros, és ha tetszik - intim.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!