Foci

2009.01.24. 03:29

Ősi az éjszaka királya - Teremlabdarúgó-torna

<b>Várpalota</b> - A 2. Kétéjszakás kaland, Bagoly fogadó-Legea-kupa kispályás labdarúgó-tornát az ősi csapat nyerte meg.

Novothny Ottó

A két éjszakán keresztül is labdát rúgó alakulatok sok néző előtt játszották le mérkőzéseiket. Érdekesség, hogy még a késő esti órákban is alkalmanként közel háromszázan ültek a lelátón, hogy szorítsanak kedvenceiknek.

A tavalyi dobogósok közül egyedül az ősiek csapata verekedte be magát ismét a legjobbak közé, hogy ott aztán hibátlan teljesítménnyel megérdemelten szerezze meg az aranyérmet. 

Kellemes meglepetés volt a csopakiak nagyszerű teljesítménye, illetve az ajkaiak sportszerű játéka.

A tavalyi győztes Autóátírás társulata a 39. helyen zárt, míg a múltkori ezüstérmes Sasok a kilencedik hellyel voltak kénytelenek megelégedni.

A gólkirályi címet Simon Róbert (Ősi) érdemelte ki, míg a legjobb kapusnak Sző- cze Zoltánt (Székesfehérvár), játékosnak Kiss Csabát (Bad Boys Pétfürdő) választották. 

A legügyesebb U21-es labdarúgónak Lengyel Patrik (Red Label Várpalota) bizonyult, a legsportszerűbb csapatnak járó elismerést az ajkai Colosseum vihette haza. 

A legjobb hazai együttes címet a Red Label érdemelte ki. A szervezők elmondták, hogy február 28-án is éjszakai focit rendeznek, de ott már hölgyek rúgják majd a labdát. Várják a húsz csapat jelentkezését a tornára.

Végeredmény: 1. Ősi Petőfi SE, 2. FC Csopak, 3. Székesfehérvár, 4. Colosseum Ajka, 5. Bad Boys Pétfürdő, 6. Mágusok Ajka, 7. Trivill Veszprém, 8. Red Label Várpalota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!