Foci

2011.12.16. 17:45

Artner Tamást újra keresték

Ajka, Szombathely - Aczél Zoltán ügye miatt a Szombathelyi Haladás első osztályú labdarúgó-együttese edző nélkül maradt.

Novothny Ottó

A klub természetesen szakember után nézett, és nem kellett messzire mennie: a szombathelyi Artner Tamás, az FC Ajka mesterének neve került szóba. Az egyesület többségi tulajdonosa egyébként a város önkormányzata, akik meg is keresték Artnert. - Valóban elmondták, hogy bennem gondolkodnak. Ezt én jeleztem Ajkán, ahol megértően fogadták a hírt. Nem titok: szombathelyiként az egyetlen hely, ahová elmennék eddigi csapatomtól, az a Haladás. Fájó szívvel tenném ezt egyébként, mert Ajkának, az ottani vezetőknek köszönhetően szép és sikeres három és fél évet dolgoztunk együtt. Kaibás Dezső, az FC Ajka elnöke elmondta: tudnak a történetről, de a hivatalos határozatig Artnert tekintik edzőjüknek. A sportvezető azt is bevallotta: nem gördítenének akadályt a szakember távozása elé. A hírek szerint hétfőn születhet meg a döntés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!