Foci

2012.04.20. 09:00

Megye I-es foci - Kemény feladat előtt a vendégek

Megyei körkép - Az esélylatolgatások alapján Alsóörsön, Péten és Fűzfőn is kiélezett küzdelem várható. Mi jobbára hazai sikereket prognosztizálunk, de fogalmunk sincs, hogyan alakul a visszatérő élcsapat és a szárnyaló újonc csatája. Beharangozó.

Horváth Gábor

A forduló mérkőzései vasárnap 16 órakor kezdődnek.

Úrkút (1.)-Gyulafirátót (6.): Talán már az úrkútiak is elhitték, nincs riválisuk, az előző körben elég váratlanul kaptak ki Öskün. Még egy hiba és az üldözők lőtávolon belülre kerülnek. A Gyulafirátót nem tartozik utóbbi kategóriába, ám pozitív, hogy két vesztes meccs után legutóbb ismét három pontot szerzett a csapat.

Tapolca (5.)-Herend (9.): Idei négy találkozójából hármat is megnyert a Tapolca, amelynek köszönhetően szépen felkapaszkodott a tabellán. A herendi szekeret továbbra is a hazai sikerek tolják, a porcelánosok előző négy idegenbeli meccsükön nem szereztek gólt, pontot is csupán egyet.

Ajka Kristály (7.)-Peremarton (15.): A Kristály tartja idei veretlenségét, a sorozat hosszabbítására most remek lehetőség adódik az ajkaiak előtt, hiszen a sereghajtót fogadják. A Peremarton mind a három idei találkozóján vereséget szenvedett.

Alsóörs (13.)-Ugod (10.): Az Alsóörs újabban Herend-üzemmódba kapcsolt: hazai pályán szorgalmas gyűjti a pontokat, míg idegenben rendre elvérez a gárda. Az Ugod idei veretlensége legutóbb megszakadt, ennek ellenére kiélezett küzdelem várható.

Pét (11.)-Sümeg (14.): A péti csapat egymás után háromszor lépett pályára idegenben és mindannyiszor ki is kapott. A sümegiek idén jobbak, mint ősszel, ám idegenben még nem tudott meglepetést okozni az utolsóelőtti alakulat.

Fűzfő (8.)-Öskü (3.): A sokak által már-már lesajnált Öskü egy bravúrral tért vissza a dobogóra, a múlt héten három vereséget követően két vállra fektette a listavezető úrkútiakat. A Fűzfő ellen azonban nem mehet biztosra a csapat, az újonc ugyanis idén szinte szárnyal, idei öt meccséből hármat megnyert, egy alkalommal ikszelt és csak egyszer maradt alul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!