Foci

2008.12.08. 03:29

Döntetlen, aztán edzőcsere Pápán

<b>Pápa</b> - Harmadik döntetlenjét szerezte a Liga-kupában a Lombard Pápa másodosztályú labdarúgócsapata. A meccs végén bemutatták a játékosoknak az új edzőt.

Novothny Ottó

Lombard Pápa-Siófok 0:0

Pápa, 200 néző. V.: Oláh. Lombard: Szűcs - Sipos, Farkas, Császár, Füredi - Granát, Varga, Gyömbér, Szabó - Alex, Bubori. Edző: Kovács László.

Idei utolsó mérkőzését a Liga-kupában és műfüves pályán játszotta a Pápa. A szokatlan környezetben mindkét együttes óvatosan kezdett, ám a 10. percben a siófokiak próbálkozását Szűcs védte bravúrral. 

A folytatásban két egyforma képességű alakulat küzdött, a kapuk nem kerültek veszélybe. A szünet után Alex hibázott ziccerben, így a helyzeteket és a látványt tekintve is maradt az igazságos döntetlen.

A találkozó után az öltözőben Bíró Péter klubtulajdonos bemutatta az együttes új edzőjét a játékosoknak.

- Határozatlan időre szól a szerződésem - kezdte Véber György, a Lombard szakvezetője. - Addig tudunk nyilván együtt dolgozni, amíg azt az eredmények biztosítják. 

Két lépcsőben gondolkodunk: először is megteszünk mindent a feljutásért, és ha ez nem sikerül, akkor olyan csapatot építünk, ami a következő pontvadászatban tuti befutó lehet.

- Beleszólhat az új játékoskeret kialakításába?

- Az egyeztetéseken túl vagyunk, négy posztra szeretnénk játékost igazolni. Befejező csatár, a középpálya két széle és egy klasszikus értelemben fazont szabó, irányító labdarúgóra is szükségünk lesz.

- Jó barátja helye még alig hűlt ki.

- Az edzősors ilyen, Urbán Flórián tőlem tudta meg, hogy ha némi csúszással is, de felváltom őt.

- További program?

- December 30-án Székesfehérváron teremtornán indulunk, ahol a hazaiak mellett a Honvéd és a Siófok szerepel. Aztán január 8-án 9.30-kor elkezdjük a felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!