Foci

2006.07.03. 02:28

Duplán osztottak érmet a Herendi Porcelán SK futballszakosztályának évzáróján

Herend (kd) - Az Apicius étterem volt a helyszíne a megyei bajnokságban szereplő Porcelán SK felnőtt és ifjúsági labdarúgóinak szezon végi érem-os ...

Mórocz Zsolt

Herend (kd) - Az Apicius étterem volt a helyszíne a megyei bajnokságban szereplő Porcelán SK felnőtt és ifjúsági labdarúgóinak szezon végi érem-osztója alkalmából. - A megváltozott gazdasági körülmények ellenére is igyekszünk megteremteni a felkészülés lehetőségeit - csengett egybe a köszöntő alkalmával Vajai László polgármester és dr. Nagy Károly sportköri elnök mondandója, akik kiemelték azt a pozitívumot, hogy saját erőkre és saját utánpótlásra támaszkodva kíván szerepelni a porcelángyári város Gömbi József vezette labdarúgó-szakosztálya. Ezután Torma Tamás, a megyei bajnokságot nyert ificsapat edzője osztotta ki a fiataloknak az arany-, majd Fischer Ferenc, a felnőttek szakvezetője a 3. helyet elért felnőtteknek a bronzérmeket. A hangulatos összejövetel végén köszönték meg eddigi tevékenységét Giron Emilnek, aki mintegy tízesztendős szolgálat után fejezte be technikai vezetői (és Napló-tudósítói) tevékenységét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!