Foci

2010.01.13. 11:02

Elkelt a két fiatal focista

Veszprém - Biztossá vált, hogy a székesfehérvári Videoton FC-hez igazol az NB III-ban szereplő veszprémi labdarúgócsapat két meghatározó tagja, Soós János és Babos Barnabás.

Horváth Gábor

Ahogyan arról már beszámoltunk, a megyeszékhely utánpótlásegyesületében nevelkedő, 18 esztendős futballisták idén új klubjukban kezdték meg a téli felkészülést. A tehetséges labdarúgók már korábban megegyeztek a székesfehérváriakkal, a két egyesület azonban csak most jutott egyességre.

- Aláírtuk a szerződést, a játékosok vételára azonban a Videoton FC kérésére üzleti titoknak minősül - adta hírül Garai Péter, a Veszprém FC-t működtető társaság ügyvezetője hozzátette: a kontraktus szerint, ha a Székesfehérvár megválik a futballistáktól, az üzletből az anyaegyesület is részesedik.

Az utánpótlás válogatott középpályás, Sóos János, valamint az NB III Bakony csoportjának góllövőlistáját vezető középpályás, Babos Barnabás három és fél évre kötelezte el magát. A focisták az NB II-ben szereplő, felcsúti székhelyű Videoton FC-Puskás Akadémia csapatának keretéhez csatlakoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!