Foci

2007.04.28. 02:29

Feszültségoldás

Pápa (novothny) - Nincs jobb belépő a győzelemnél. Márpedig Kiprich József a három pont megszerzésével mutatkozott be a másodosztályú Lombard kispadján.

Novothny Ottó

- Visszanéztem videón a Balatonlelle elleni meccsünket - említette Kiprich József, a pápaiak mestere. - Több százszázalékos helyzetünk volt, miközben a vendégek helyzetet sem tudtak kialakítani. Ha az említett lehetőségeket kihasználjuk, vastaps kísér minket az öltözőbe. Így viszont persze jogos volt a kritika.

- Idegenben finoman szólva sem volt acélos eddig a Lombard.

- Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy három meccsből hármat veszítettünk. Ugyanakkor engem nem nagyon érdekel ilyen szempontból a múlt, mint ahogy az ellenfél sem. A saját játékunkat kell ráerőltetnünk riválisainkra.

- Meglehetősen szűk kerettel kezdhette a munkát.

- Ez valóban meglepett, és a szabályok is alaposan megkötik a kezemet. Talán ez okozza a legtöbb nehézséget. Ugyanakkor Basic, Szabó és Buzás már a rendelkezésemre áll. Persze a két fiatal és a három idegenlégiós pályára lépése nem változott, erre nagyon oda kell figyelnem majd a cseréknél is.

- Az egész meccsen végig szinte rezzenéstelen arccal ül a kispadon.

- Nem vagyok egy beki-abálós típus. Persze, ha valami nagy hibát látok, azt azonnal szóvá teszem. Meggyőződésem ugyanis, hogy az idegeskedés árt, mert feszült állapotban rosszat is húzhat az ember. Ezért igyekszem higgadt maradni, ami általában sikerül is.

- Megismerte már az új csapatát?

- Talán az lenne a helyes fogalmazás, hogy egyelőre még az ismerkedés folyamata zajlik. Jól érzem magam ittPápán, oldódik bennem az új hely miatti feszültség. Természetesen sokat segíthetne ebben a sorozatos győzelem. Remélem, Budaörsön, vagyis idegenben is megszerezzük mindhárom pontot.

Remélem, hogy

Budaörsön is

megszerezzük

mindhárom bajnoki pontot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!