Foci

2010.01.22. 03:28

Lombard Pápa: Szombaton szlovák edzőpartner

Pápa - A szlovák bajnokság második helyén álló Slovan Bratislavát fogadja felkészülési mérkőzésen a Lombard Pápa együttese szombaton délelőtt 11 órakor.

Sikos Gábor

A hétközi Csorna elleni első edzőmérkőzésen jobbára csak azok bizonyíthattak, akik kevés lehetőséget kaptak a bajnokság során.

A szombati edzőmeccsen azonban már Varga Gáborék is fűre, avagy műfűre lépnek.

- Mint minden edzőmérkőzést, így ezt is komolyan vesszük, hiszen a felkészülésünket szolgálja. Ilyenkor gyakorolni tudjuk azokat a taktikai elemeket, amelyeket a bajnokság során is kamatoztatni tudunk majd.

A felkészülés jó ütemben halad, nagyon dinamikus edzéseket végzünk, ezért a nap végére rendesen elfáradok - szólt előzetesen a mérkőzésről Varga Gábor, a pápaiak középpályása.

A szlovákiai élvonal tavalyi aranyérmese a Slovan Bratislava, amely idén is harcban van az első helyért hazája pontvadászatában. Jelenleg negyven pontot gyűjtve a második helyen állnak, mindössze egyetlen ponttal lemaradva az éllovastól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!