Foci

2009.01.19. 03:29

Megyei futball - Két tesztvereség

<b>Zalaegerszeg, Budapest</b> - A Veszprém megyei labdarúgócsapatok közül kettő lépett pályára edzőmérkőzésen a hétvégén. Az ajkaiak remekül helytálltak az egerszegiek otthonában, míg a veszprémiek komoly vereségbe szaladtak bele az Újpest pályáján.

Munkatársainktól

Zalaegerszeg-FC Ajka 2:1 (1:0)

Zalaegerszeg, 300 néző. V.: Kondákor. 

ZTE: Vlaszák (Sipos) - Kocsárdi (Kovács G.), Varga R., Botis, Szamosi - Tóth (Lukács), Horváth A., Petneházi, Hajdú - Alomerovics (Davidov), Balázs (Illés). Edző: Csank János. Ajka: Grőber (Jánosa) - Pothárn (Pávlicz), Subicz, Pákai, Hornyák (Szöllőskei) - Szabó, Kaj, Manganelli (Gyű- rűsi), Imre - Mihalecz (Hujber), Gunther. Edző: Artner Tamás.

A 42. percben Alomerovics elhúzott a bal oldalon, beadását a korábban beállt Illés közelről lőtte kapuba, 1:0. Az 56. percben is bal oldalon futott a hazaiak támadása, Hajdú kanyarított a kapu elé, Petneházi félfordulatból, kapásból lőtt a hálóba, 2:0. 

A 70. percben Szöllőskei remekül tálalt Manganelli elé, aki bevezette a labdát a 16-oson belülre és Sipos mellett a sarokba helyezett, 2:1.

A mindössze négy edzés után pályára lépő ajkaiak mindvégig egyenrangú ellenfelei voltak a felkészülésben jóval előrébb tartó első osztályú ellenfelüknek.

Újpest FC-Veszprém 7:0 (3:0) 

Illovszky Rudolf Stadion, 500 néző. 

Újpest FC: Balajcza (Kurucz) - Dudics, Lipták, Cutuk, Mijadinoski, Jucemar, Bozsics, Foxi, Remili, Simon A., Kabát. 

Veszprém FC (kezdőcsapat): Varga - Grósz, Pálfy, Bognár, Boromissza, Soós, Garai, Finta, Marosvölgyi, Tatai, Foki.Gólszerzők: Foxi 2, Kabát 2, Simon A. 2, Jucemar.NB I-es gárda ellen játszotta idei első edzőmérkőzését a harmadik vonal Bakony-csoportjának listavezetője. 

A fővárosiak a papírformának megfelelően magabiztosan nyertek, de a VFC nagyarányú veresége ellenére nem játszott alárendelt szerepet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!