Foci

2006.06.05. 22:00

Óvhatnának a fürediek...

Megyei körkép (pupos, szegõ, rédli) - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjában a Tapolca és a BFC is öt gólt kapott.

Mórocz Zsolt

Sümeg-Elmax Pápa11 (10)Sümeg, 100 nézõ. V. Matyi. Sümeg LSC Jánosa - Kovács, Dencs, Renczes, Hogyor, Gõgös, Lázár, Vágusz, Krén, Markó, Németh. Játé-kos-edzõ Lázár Szilveszter. Elmax Pápa Simon - Horváth R., Szabó, Györkös, Kiss, Horváth I., Nagy, Badics, Sebesi, Makai, Marosvölgyi, Gyõri (Stáll). Edzõ Lantai Balázs.
A 43. percben Németh lódult meg a jobb oldalon, a be-adása bal oldalon Krént üresen találta, aki Simon mellett megszerezte a vezetést, 10. A 60. percben Gõgös kakaskodás után megütötte ellenfelét, amiért a játékvezetõ kiállította. A 75. percben Badics szép pápai akció végén kiegyenlített, 11. A 85. percben Kisst is kiállították.
A hazai csapat ismét átengedte a játékteret a vendégeknek, a támadás lehetõségét teljesen feladta, így a vezetõ gól után sem tudta megõrizni a három pontot.
Jók Jánosa, Renczes, Krén, ill. Szabó, Badics.
Csorna-BFC50 (20)Csorna, 100 nézõ. V. Tu-czai. Csorna Lõre - Horváth, Csík, Buti, Nyerges, Baán, Bárány, Németh I., Tóth (Bóna), Hollósi (Szabados), Jandó (Fodor). Edzõ Horváth László. BFC Radnai - Pavelka, Foki, Sinka, Gunther, Gosztola, Pap, Molnár (Cser), Takács (Németh Sz.), Bozsó, Schneider. Edzõ Nyitrai Ferenc.
A 12. percben Hollósi 20 méteres szabdrúgása védhetetlenül vágódott a hálóba, 10. A 22. percben Papot reklamálásért kiállították. A 40. percben Tóth indítását Hollósi lõtte a kapuba, 20. Az 50. percben újabb Tóth-indítás végén Bárány húzott el és a jobb sarokba helyezett, 30. Az 52. percben Bárány labdájával Tóth viharzott el, majd góllal fejezte be az akciót, 40. A 71. percben rövid szóváltás után a játékvezetõ elõbb Gunthert, majd Fokit is kiállította. A 76. percben óriási megrökönyödésre a kiállított Gunthert visszahívta, majd helyette Pavelkát küldte ki. A 90. percben Radnai felrúgta Nyergest, 11-es. A büntetõt Bárány értékesítette, 50.
A szakadó esõ ellenére ritka sportszerû mérkõzést játszott a két együttes. Az indiszponált játékvezetés mellett a füredieknek esélyük sem volt a pontszerzésre.
Jók Bárány, Tóth Z., Hollósi, ill. Radnai, Gunther.
Csesztreg-Tapolca50 (20)Csesztreg, 200 nézõ. V. Böcskei. Csesztreg Dóra - Pászti Milán (Kámán), Fentõs T., Tóth II, Nemsics (Fentõs P.), Szabó, Pilisi, Kósa, Németh I., Nagy N., Pászti Márk (Tamándl). Edzõ Fentõs Pál. Tapolca Gelencsér - Hegedûs, Bárány, Lukácsa, Kiss M., Németh K. (Farkas), Tóth Sz., Viski, Kiss G., Simon, Bálint (Szilasi). Edzõ Csáki László.
Az 1. percben Németh I. öt méterrõl a kapuba lõtt, 10. A 22. percben szöglet után Németh K. menteni akart, de a saját kapujába csúsztatott, öngól, 20. A 46. percben Pászti Milán lövése a kapufán csattant, a kipattanót Pászti Márk értékesítette, 30. Az 51. percben Nagy N. a kapu jobb oldalába lõtt, 40. A 61. percben hazai akció végén Németh I. szerzett újabb találatot, 50. A 82. percben a reklamáló Pilisit kiállították.
A Csesztreg ilyen arányban is megérdemelten nyert, az újabb góloktól Gelencsér mentette meg a Tapolcát.
Jók Pászti Márk, Tóth II, Nagy N., Németh I., ill. Gelencsér, Lukácsa.Fotó Zwicker Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!