Gazdaság

2013.12.06. 15:53

Vállalkozók jubileuma - Megyénkből öten az Év vállalkozói

Az üzleti élet egyik legrangosabb fórumává vált a Vállalkozók Napja rendezvény, ahol átadják az Év vállalkozója díjakat is. Megyénkből öten részesültek az elismerésben.

Tremmer Tamás

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) immáron tizenötödik alkalommal rendezte meg a hagyományos év végi eseményét, a Vállalkozók Napját, amelyre az ország minden megyéjéből közel 600 vállalkozó érkezett. Az esemény mára a magyar üzleti élet egyik legrangosabb fórumává vált, amely a vállalkozói szektor jelentőségét mutatja hazánk gazdasági életében. Az ünnepséget pénteken este a hagyományoknak megfelelően a Művészetek Palotájában tartottak.

A vállalkozók kiemelkedő munkájának elismeréseképpen, az eseményen magas szintű állami és szövetségi kitüntetések átadására is sor került. A Vállalkozók Napján adták át az Év vállalkozója díjakat is, megyénkből öten kapták meg az elismerést: Jásdi István, a csopaki Jásdi Pince tulajdonosa; Kovács József, a Pápai Asztalos Kft. ügyvezető igazgatója; Málits József, a balatonfűzfői Organit Kft. ügyvezető igazgatója; Ottó Csaba, a veszprémi Man at Work Kft. ügyvezető igazgatója; és Tornai Ilona, az ajkai Bakonyi Erőmű Zrt. gazdasági igazgatója.

Az idei rendezvény egyben jubileumi ünnepség is volt, a VOSZ ugyanis fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Mindez lehetőséget teremtett arra is, hogy visszatekintsenek az elmúlt negyed évszázadra, és az esemény keretében megköszönjék az alapító tagok munkáját. Megyénkből a veszprémi Vadászi Ernő, a QMC Ipari Kerámia Kkt. tulajdonosa kapott elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!