Gazdaság

2015.03.11. 08:13

Összhangban a jogszabállyal

Veszprém - Az új Polgári Törvénykönyv (Ptk) előírásainak megfelelően módosította alapszabályát a Társasházak Veszprémi Egyesülete, erről döntött az egyesület közgyűlése.

Tremmer Tamás

A tavaly februári társasházi és lakásszövetkezeti közös képviselők fórumán egyhangúlag elfogadtak egy állásfoglalást, amelyben törvénymódosítást kezdeményeztek. Azt kérték a jogalkotótól, hogy társasházi törvényben a közös képviselőkre vonatkozó, a rezsicsökkentéssel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettséget töröljék el. Felhívásukhoz az ország számos pontjához csatlakoztak, de a rendelkezések a mai napig érvényben vannak.

Mindez a Társasházak Veszprémi Egyesülete évi rendes közgyűlésén hangzott el. Ezen a fórumon a Vass Tibor vezette egyesület elnöksége beszámolt a szervezet 2014. évi tevékenységéről, megbeszélték az idei évi cselekvési programot.

Az új Polgári Törvénykönyv (Ptk) előírásainak megfelelően módosították az alapszabályukat. Míg korábban számvizsgáló biztosuk volt, az új Ptk. szerint már felügyelő bizottságot kellett létrehozniuk. Az fb elnökének Kavalecz Tibort választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!