Örök fájdalom

2021.11.22. 08:50

Szívszorító: Liptai Claudia és Gesztesi Panka nem tudták abbahagyni a sírást

Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka egy emlékplakettet vettek át, amit Gesztesi Károly kapott, az eseményen pedig mindketten meghatódtak.

Könnyekben tört ki A padlás ezredik előadásán Liptai Claudia és Gesztesi Panka. Anya és lánya azért kaptak meghívást a Vígszínház nagyszabású eseményére, mert ezen az estén mindenkiről megemlékeztek, aki az elmúlt 33 év alatt valaha is szerepelt az ország egyik legnépszerűbb darabjában – írja a Ripost.

Claudia az eseményről Instagram-bejegyzést is készített, amiben őszintén írt arról, hogy amikor megemlékeztek a már elhunyt művészekről és Gesztesi Károly fotója is megjelent a kivetítőn, megállíthatatlan zokogásban tört ki.

Pankára nézett, akinek szintén folytak az arcán a könnyek, de a tinédzser meghatóan bölcsen kezeli a szörnyű veszteséget, édesapja halálát.

 

Pankának segít az elfogadásban az, hogy látja, mennyien szerették az édesapját és milyen sokan tisztelték a szakmai tehetségét.

 

Az eseményről készült képeket ide kattintva tekintheted meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában