Előjöttek a tünetei

2021.12.30. 07:15

Lelki problémái miatt újult ki Kulcsár Edina komoly betegsége

Kulcsár Edina sosem titkolta, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati betegséggel küzd. Úgy tűnik, a probléma lelki eredetű, mert ismét előjöttek a tünetei.

Évek óta komoly nőgyógyászati problémával, PCOS-sel küzd Kulcsár Edina. A hormonális betegség következtében ciszták keletkeznek a petefészekben, és a teherbeesés esélye is jelentősen csökken - írja a Ripost.

Éppen ezért érzett földöntúli boldogságot a modell, amikor 2018-ban megszületett a fia, Medox, 2020-ban pedig a kislánya, Nina.

Most azonban kiderült, hogy Edina betegsége kiújult, és a kétgyermekes édesanya abban is biztos, hogy a probléma lelki eredetű, hiszen azt sem tagadja, hogy a férjével, Csutival hónapok óta küzdenek a kapcsolatuk megmentéséért.

„Én majdnem biztos vagyok abban, hogy ez lelki eredetű! Én sem vagyok épp a legjobb lelkiállapotomban, így ennek tudom be, hogy ismét megjelentek a tünetek. Szerintem minden betegségnek a kezelését először magunkban kellene elkezdeni” – fogalmazott a huszonnégy órán át elérhető Instagram-történetében Edina, egy rajongói kérdésre válaszolva.

A szépségkirálynő egy másik válaszában arról is beszélt, hogy rengeteg mentális blokkal küzd, de igyekszik kiegyensúlyozottabb lenni a saját és a családja érdekében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában