Fájdalmas

2022.04.30. 07:50

Nagyot esett Jakupcsek Gabriella, kórházba kellett szállítani

A népszerű műsorvezető évek óta tartja a testsúlyát, amelyet rendszeres testmozgással és időszakos méregtelenítéssel ér el.

Jakupcsek Gabriella bevallotta, hogy fél az öregedéstől. Nem a korosodástól, hanem inkább annak negatív következményeitől. Ezért mindent megtesz, hogy egészséges és fitt maradjon mind testileg, mind szellemileg - derül ki az Origo cikkéből.

"Nagyon szeretek élni, és nagyon jó lenne még sokáig, jó minőségben élni. Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni. Ez a legnagyobb félelmem" – vallotta be egy interjúban.

Ezért hisz abban, hogy ha rendszeresen mozog és odafigyel a táplálkozásra, akkor ezek a félelmek elkerülhetővé válnak. Nem szokása a diéta és a fogyókúra, de évente legalább kétszer léböjtkúrát tart, vagy más tisztítókúrákat. Még régebben, a diéta időszakában ment el lovagolni, ami miatt balesetet szenvedett, ugyanis nem volt kellő energiája a sportoláshoz.

Forrás: Bors

"Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége" - árulta el a műsorvezető.

Borítókép: Ripost

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!