Bulvár-celeb

2023.05.03. 05:00

Varga Viktor új vizekre evezett, megdöbbentő lett a végeredmény (videó)

Újabb műfajban próbálta ki magát az énekes, fantasztikus sikert aratott.

Forrás: Ripost

Varga Viktor annak idején szerepelt az ABBA szerzőpárosa által jegyzett Chess – Sakk musicalben, továbbá ott vannak a sikerdalai: a Lehet zöld az ég, a Szőkével álmodtam vagy a DR BRS és Biga társaságában rögzített Koccintós, amelynek a klipje 33 milliós nézettségnél jár... 

Viktor 2022-ben elénekelte a Himnuszt, most pedig Erkel Ferenc Bánk bán című operájának legismertebb áriája, a Hazám, hazám csendül fel az előadásában.

Újabb lehetetlennek tűnő csodát éltem meg a kitartásommal és hitemmel az otthonommal kapcsolatban. Boldogságom kifejezéséül felénekeltem a Hazám, hazám remekművet...

– írta pár napja Instagram-oldalán az énekes.

Miután letiltotta új videójánál a hozzászólásokat a YouTube-on, az Instagram-oldalán dicsérték fel az egekbe a produkciót.

„Tiszta libabőőőr! Gyönyörű hangod van, csodálatosan énekelsz!”

– írta egyik rajongója.

Kedves Viktor! Hosszú évek óta figyelem a munkásságod, illetve a médiában való szerepléseidet. Óriási fejlődésen mentél át. A nagyon megosztó, sokak számára polgárpukkasztó Viktorból nagy betűs VIKTOR lett. Szerettem a régi Viktort is, de a mostanit kb. 2 éve, egyenesen imádom. Járd tovább az utadat, mert amit csinálsz az egyre jobb, és Te egyre erősebbé válsz!

– jegyezte meg egy másik hozzászóló.

„Gratulálok! Ez fantasztikus lett!”

„Meghallgattam és közben csak annyit tudtam mondani, hogy azta! Libabőr! Csodálatosan énekelted el, bravó!”

– írták mások.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában