Bulvár-celeb

2023.06.19. 15:10

„Nem kellett volna elválnia” – kisfia apjával szeretnék újra együtt látni Szabó Zsófit a rajongók

Van, aki már arról értesült, hogy újra egy párt alkotnak.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hatalmas felbolydulást okozott a követői között Szabó Zsófi, amikor vasárnap olyan posztot tett közzé, amelyben gyermeke édesapját, Kis Zsoltot méltatja. A volt házaspár többször is beszélt arról, hogy mennyire viharos a kapcsolatuk, amit végül nem sikerült megmenteniük: majd robbant a hír, hogy szakítottak egymással, ami akkor nagyon megviselte Szabó Zsófit. A sport szeretete, a kisfia, Mendel és a barátai tartották benne akkoriban a lelket.

Fotó: Szabolcs László / Forrás: Ripost

A csinos műsorvezető válása után sokáig az egykori sztáredzővel, Shane Tusuppal alkotott egy párt, ám ez a románc sem alakult túl jól, viharos szakítás lett a vége.

Az egyetlen biztos tényező Zsófi életében még mindig a kisfia, Mendel, és úgy tűnik, hogy volt férjével is kiegyensúlyozott a kapcsolata. Erre utal az a kép is, amit apák napján közzétett. 

Boldog Apák napját! Nekünk te vagy a legjobb

– írta Zsófi a bejegyzéshez, amelyhez csak úgy özönlöttek a hozzászólások.

„Sosem fogom megérteni, miért hagyta ott a Zsófit... Az ország egyik legszebb nője volt a felesége! Van egy szép gyermeke Tőle! És mégis elváltak... Nekem ez magas!”

„Az lenne a legszebb, ha újra együtt lennének.”

Ez a fiú nem kérked, nincs központban, nem érez késztetést a magamutogatásra !! Alázatos, aranyos.

„Egyetértek, maradjon együtt ez a kicsi család.”

„Én úgy hallottam, megint együtt vannak.”

Sokan azt szeretnék, ha a válás ellenére újra egy párt alkotnának Zsolttal, akivel annak idején a lovaglás hozta össze. Bár Zsófi magánéletéről mostanában nem lehet sokat tudni, az biztos, hogy a kis Mendel apukájával kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást, akkor is, ha már nincsenek együtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában