Bulvár-celeb

2023.07.25. 11:55

Árpa Attila kigyúrta magát és meztelenül szexizett egyet a neten

Árpa Attila meglehetősen jól néz ki: kigyúrta magát, rengeteget fogyott és nap mint nap edzőteremben látják. Egyértelmű, hogy készül valamire...

Forrás: TV2

Nem is olyan régen még arról cikkeztünk, hogy Árpa Attila, a TV2 korábbi Nagy Ő-je eltűnt a médiából, visszavonult és mentális szabadságra ment. Attila akkor elmondta a Ripostnak hogy elege lett a kényszeres digitális véleményközlésekből és folyton úgy érezte, hogy nyomás alatt van. A filmsztár azóta csupán a háttérből szemlélte az eseményeket. Most új, különleges hangulatú videóval jelentkezett, ahol jobban fest, mint eddig bármikor. A TikTok-csatornájára felöltött pár másodperces filmben a rendező arról beszélt, hogy végre megtalálta azt az effektet, amelyet keresett és ami a legjobban passzol ezekhez az érzéki képsorokhoz.

„Amikor megtalálod azt a bizonyos filtert és a zenét hozzá...”

Úgy tűnik, Árpa készül valamire, hiszen meglehetősen jól néz ki: kigyúrta magát, rengeteget fogyott és nap mint nap edzőteremben látják. Egyértelmű, hogy készül valamire – írja a Bors.

– Lesz itt sok minden, filmes munkáim is vannak, illetve készülök televíziós műsorral is, de erről sajnos még nem igazán beszélhetek – mesélte korábban a Borsnak a filmes szakember.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában