Bulvár-celeb

2023.07.15. 05:00

Gyanús: Palvin Barbi már most hétvégén férjhez megy?

A páros megérkezett Magyarországra és mindenki velük tartott aki számít: a teljes család és barátok külföldről.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Fotó: APA-PictureDesk via AFP

Alig egy hónapja derült ki, hogy Palvin Barbit eljegyezte szerelme, Dylan Sprouse. A lánykérést bár nem akarták nagy dobra verni, mégis sikerült, ugyanis a V Magazin címlapjára kerültek, ám azt akkor még senki sem sejtette, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerülhet.

A napokban Magyarországra érkezett Barbi és Dylan, illetve a vőlegény családja, valamint több külföldi barátjuk....

Mindezt persze teljes titokban, hiszen a világhírű sztárpár valószínűleg még nem óhajtja világgá kürtölni az esküvőt. Erről viszont elfelejtették értesíteni a meghívottakat, főként Barbi sztárfodrászát és sminkesét, akik előszeretettel posztoltak a lagzi 0. napjáról, amin részt vett a modell és a színész családja és barátai is.

A vendégek fotóiból az is kiderült, hogy Barbiék egy Budapest közeli településen kelhetnek egybe, ami a 0. napból kifolyólag akár egész hétvégén is tarthat majd.

 Persze azt nem lehet biztosan állítani, hogy Barbi és Dylan mondják ki az igeneket, hiszen akár egy közeli közös barát lakodalma is lehet - írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában