Bulvár-celeb

2023.07.06. 12:27

Kiszabadulhat a házi őrizetből Fekete Dávid

Az énekes maratoni tárgyalása folytatódik.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Bánkúti Sándor

Ma van a harmadik, egyben utolsó napja annak a meghallgatásnak a Győri Járásbíróságon, ahol bizonyítékokat vizsgálnak Fekete Dávid ügyében - írja a Ripost.

Az egykori megasztárost több alkalommal vagyon ellen és egy alkalommal közbizalom ellen elkövetett nagy összegű csalással vádolják. 

A tárgyalási szünet előtti maratoni tárgyalás utolsó napján fogják az egykori megasztáros és ügyvédje, Dr. Kaposi Gergely kérelmét is elbírálni, hogy a későbbiekben szabadlábon védekezhessen. 

 

Fekete Dávid a bíróságon
Fotó: Bánkúti Sándor / Forrás: Ripost

Ismételten tanú meghallgatásával kezdődött a tárgyalás, a vallomás után kérdéseket tesznek fel és bizonyítékok megtekintésével fog folytatódni. Valamint a Győri Járásbíróság határozatot hozhat az énekes házi őrizetének módosításával kapcsolatban.

A ma beidézett tanú elmondta, hogy korábban az élettársa adott Fekete Dávidnak nagyobb összeget, ő csak egy autóeladás során került kapcsolatba az énekessel. Az elmondottak szerint ki nem fizett, de az egykori megasztáros törlesztési szándékkal kisebb összegeket eljuttatott a férfihoz. 

Az ügy felderítésének érdekében először a bíróság, majd az ügyész és végül a védelem és Fekete Dávid is kérdezett a férfitól.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában