Örökös

2023.12.17. 08:11

Gábor Zsazsa özvegye béranyát keres

Egyre képtelenebb ötletekkel áll elő Frédéric von Anhalt herceg.

MW

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye a színésznő temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. A Golden Globe-díjas magyar színésznő, szépségkirálynő, modell, üzletasszony 99 éves korában, 2016. december 18-án hunyt el Los Angelesben

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Újabb elképesztő ötlettel rukkolt elő Frédéric von Anhalt herceg, a 2016-ban elhunyt, legendás szépségű színésznő, Gábor Zsazsa özvegye, aki már 80 esztendős, ám nem született saját gyermeke. Attól viszont egyenesen retteg, hogy a családneve valahogy feledésbe merül – írja a Bors.

A Budapestet második otthonának tartó herceg a napokban megdöbbentő felhívást, mondhatni álláshirdetést tett közzé a Facebookon, egy 24 órán át elérhető történetben. Közölte, hogy

béranyát keres, méghozzá jó pénzért. Egymillió dollárt fizetne annak a hölgynek, aki vállalná ezt a nemes, ám roppant fárasztó megbízatást.

Volt már egy örököse

Frédéric von Anhalt két évvel ezelőtt örökbe fogadott egy felnőtt férfit, az akkor 27 éves Kevin Feucht, akivel már hosszú évek óta ismerték egymást. Kevin Zsazsa budapesti temetésén is feltűnt von Anhalt mellett, majd rejtélyes okokból kikerült a képből.

Kevesen tudják, de amíg Anhalt herceg és Gábor Zsazsa házasok voltak, legalább tíz alkalommal adoptáltak felnőtt férfiakat.

Az adoptálásért egyébként több millió amerikai dollárt fizettek a férfiak, hogy legálisan Mária Auguszta anhalti hercegnő leszármazottai legyenek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában