Bulvár-celeb

2024.02.18. 18:00

Ennek sokan örülnek: így békült ki Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina igazi álompárja volt a magyar sportéletnek. Azonban ez már csak múlt idő, a rajongók nagy szomorúságára.

MW

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága menthetetlen volt

Forrás: Ripost / Szabolcs László

Tavaly a pár bejelentette, hogy külön utakon folytatják, a válás mellett döntöttek. Később a miértekre is fény derült: szó esett veszekedésekről, megcsalásról és olyan hibákról, amiket már nem tudtak együtt kijavítani.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina nem szívesen beszéltek azóta a magánéletükről, azonban a kajakos most megtörte a csendet. A Palikék világa by Manna vendége volt Kucsera Gábor, és kendőzetlen őszinteséggel beszélt a műsorban a válásáról és arról, hogyan tudta túltenni magát ezen az időszakon. 

KUCSERA Gábor
Kucsera Gábor világbajnok kajakozó most a szingli apukák életét éli
Fotó: Koszticsák Szilárd / Forrás: MTI

Kucsi nem kertelt, bevallotta, hogy nagyon sokat sírt, főleg a gyermekei miatt, hiszen már nem tud akkor időt tölteni velük, amikor csak akar. Ellenben ezt jó önismereti dolognak tartja, ahogy azt is, hogy Szabinával is sikerült rendezniük a soraikat.

Amióta külön vagyunk, nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, olyan dolgokat is, amiket korábban nem tudtunk. Őszinteséggel, nyitottsággal, nem anyázással, nem ajtócsapkodással, tök nyugodt beszélgetés van. Azt gondolom, hogy mindkettőnknek kellett, hogy ez megtörténjen, hogy épülni tudjunk, hogy fejlődni tudjunk. Szabina is tudjon fejlődni, én is szembe tudjak nézni a saját hibáimmal

– fogalmazott Kucsera, aki azt is elárulta, mi volt nála az a pont, amikor eldöntötte, hogy ezt a kapcsolatot már nem tudják folytatni. 

„Sokan azt mondják, hogy a gyerek összetartó erő, meg a gyerek miatt legyünk együtt. Nem. Ha a gyerek egy olyan légkörben van, ahol veszekedés van, és ennek fültanúja, az nem jó. Akkor legyünk inkább külön” – fejtegette. 

Hogy még mit árult el a Tápai Szabinával való kapcsolatáról, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában