Bulvár-celeb

2024.02.09. 06:33

Évekig alig látja majd férjét a friss házas Orosz Barbara

Csupán havonta találkoznak majd.

MW

Fotó: hot! magazin archív

Orosz Barbara nemrég ment férjhez, titokzatos párjáról nem sokat lehet tudni, de annyi biztos, hogy egy francia üzletember rabolta el a szívét. 

A műsorvezető azóta sem mutatta meg férje arcát, de néhány csodás képet az esküvőről azért akkor megosztott a világgal.

A párnak három esküvője is volt, de a harmadik után szinte azonnal el kellett válniuk egymástól, ugyanis Barbara férje megkezdte hároméves kiküldetését valahol a világban – Barbi azt sem árulta el, pontosan hol. 

Annyit tudunk csak, hogy a friss házasok most két és fél évig csupán havonta vagy kéthavonta találkoznak majd. 

Barbara korábban a hot!-nak elmondta, a kiküldetés után Magyarországon telepednek majd le. 

A boldog feleség már közös balatoni házuk körül tevékenykedik addig is, mindent ő intéz a felújítással kapcsolatban, férje teljes mértékben megbízik benne.

„A férjem teljes mértékben rám bízta a felújítást, én kerestem meg a kivitelezőket, én válogattam az anyagokat. Imádom! Persze mindent megbeszélünk, hiszen a közös életben fontos, hogy meghalljuk egymást. Remélem, minden a terv szerint halad majd, és amikor a férjem Magyarországra jön, eláll a lélegzete a közös otthonunk láttán!” – nyilatkozta a lapnak Barbara a Bors szemléje szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában