Bulvár-celeb

2024.02.14. 15:05

Kárpáti Rebeka elmondta, milyen esküvőt akar

Tervezgeti már a nagy napot.

Kárpáti Rebeka nem szeretett a magánéletéről beszélni, de néhány hete elárulta, hogy egy 17 évvel idősebb, vállalkozó barátja van, most pedig azt is megerősítette a Tények Plusznak, hogy eljegyezték.

Követői még év elején szúrták ki, hogy egy hatalmas gyűrűvel az ujján jelentkezett be az Instagram-oldalán, de akkor nem reagált a pletykákra. 

Már ekkor többen sejtették, hogy eljegyezte Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa. Bár a lánykérés részleteit nem szerette volna megosztani, annyit elárult, hogy nem vágyik nagy lakodalomra.

"Igazából baromi hálás vagyok, mert boldog vagyok, szerelmes vagyok, jó helyen vagyok, nagyon hálás vagyok minden embernek tényleg, aki körül vesz.

Nagyon sok esetben mostanában azt látom, hogy elviszi a fókuszt a külcsín az esküvő kapcsán. Hogy minden legyen tökéletes, a dekor, a ruha meg minden, csak pont a lényeg mondjuk nem oké, vagy nem nem százszázalékos. Úgyhogy én nem álmodok ilyen nagyon nagy, hatalmas, habcsókos esküvőről

– magyarázta Kárpáti Rebeka, aki arról is beszélt, hogy régóta vágyik már egy kisbabára.

Lányos anyaként képzeli el magát, de mint mondja, egy kisfiúnak is örülne, a legfontosabb számára az, hogy a kicsi egészséges legyen majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában