Krimi

2023.11.22. 17:07

Horrorbaleset: császármetszéssel segítették világra a mentők az elhunyt kismama babáját

A baleset helyszínén végeztek császármetszést a mentők, hogy megmentsék a kisbabát.

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

Halálos baleset történt szerdán Kecskeméten. A Kórhánközi úton egy személyautó az út melletti fának ütközött. A balesetben a sofőr életét vesztette. 

A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a nő mögött volt bekötve. 

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatta a hírportált Hürkecz Zoltán rendőr őrnagy.

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

A helyszíni fotókon feltűnt egy koraszülöttmentő is. Mint a baon.hu megtudta: 

a mentők emberfeletti küzdelmet folytattak egy újszülött életéért, a baleset áldozata ugyanis várandós volt. A baleset után a kismama nem mutatott életjeleket, egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését.

A küzdelem nem vezetett eredményre, ezért az időközben a két mentőhelikopterrel és két mentőautóval a helyszínre érkező mentőknek, illetve a szintén riasztott koraszülöttmentőknek azonnali döntést kellett hozniuk: helyszíni császármetszést végeztek. 

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

A császármetszés sikeres volt, a baon.hu információi szerint azonban a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően végül a csecsemőt stabil keringéssel szállították kórházba.

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában