Krimi

2023.11.25. 00:41

Meghalt a kórházban az a kisbaba, akit az útszélén segítettek világra a mentők egy baleset után

A csoda csak órákig tartott, hiába mentették meg a babát az édesanyja után, ő is meghalt.

Fotó: Donka Ferenc / baon.hu

Halálos baleset történt szerdán Kecskeméten. A Korhánközi úton egy személyautó az út melletti fának ütközött. A baleset következtében a sofőr életét vesztette. A helyszínelés során kiderült, hogy a biztonsági öv a nő háta mögött volt bekötve – tájékoztatta a baon.hu hírportált Hürkecz Zoltán rendőr őrnagy.

A baon.hu információi szerint a mentők emberfeletti küzdelmet folytattak a helyszínen a csecsemő életéért, a baleset áldozata ugyanis várandós volt. A portál úgy tudja, hogy 

a baleset után a kismama nem mutatott életjeleket. Egy, a helyszínen tartózkodó egészségügyi dolgozó kezdte meg az újraélesztését. A küzdelem nem vezetett eredményre, ezért az idő közben a két mentőhelikopterrel és két mentőautóval a helyszínre érkező mentőknek, illetve a szintén riasztott koraszülött-mentőknek azonnali döntést kellett hozniuk: helyszíni császármetszést végeztek. 

A császármetszés sikeres volt, ám a csecsemőt is újra kellett éleszteni a helyszínen. Az emberfeletti küzdelemnek köszönhetően a csecsemőt végül stabil keringéssel szállították kórházba - írja a baon.hu.

Sajnos nem sokkal később meghalt. Ezt a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata is megerősítette, a csecsemő sajnos a kórházban elhunyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában