Bűncselekmény

2024.01.28. 10:13

Megrázó fotó az Erzsébetvárosi emberölésről - keresik a tettest

Dulakodás közben az úttestre lökött Budapest VII. kerületében szombaton este egy férfi egy másikat, akit elütött egy autó, és a helyszínen életét vesztette - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

MW

Borítóképünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: christinarosepix

A rendőrség tájékoztatása szerint szombaton este 21 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, hogy a főváros VII. kerületében, 

a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött. Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.   

 Mindez a Thököly út - Dózsa György út sarkától nem messze történt.

A helyszínre mentők és rendőrök érkeztek, de az idős áldozaton már nem lehetett segíteni, újraélesztése sikertelen volt. A lap információi szerint mindkét férfi jól szituált volt, a tragédiát vita okozta. Ezért lökte ki a gyilkos áldozatát az úttestre, ahol egy épp arra járó taxis elütötte őt. A férfinak esélye sem volt a túlélésre. A helyszínelés hosszú órákon át, nagyjából reggel 7-ig tartott.

A Ripost cikkében az erős idegzetűek megtekinthetik a döbbenetes olvasói fotót a helyszínről. 

A csattanás hangja akkora volt, mintha két autó ütközött volna. Egy kiabálásra lettem figyelmes, miszerint hívjon valaki mentőt, rendőrt

- mondta a lapnak egy szemtanú.

Ez idő alatt a tettes elmenekült a helyszínről, arendőrség jelenleg is keresi. A lap értesülése szerint a tragikus balesetet egy busz fedélzeti kamerája rögzítette. A nyomozás jelenleg is tart.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában