Krimi

2024.01.17. 09:09

Kattant a bilincs: videón a tószegi baltás gyilkos elfogása

Egy napon belül azonosították és elfogták a kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjét.

MW

Forrás: Police.hu

A férfi azt a párt gyilkolta meg, akik befogadták és segítettek rajta – írja a Szoljon.hu. 

Holtan találtak egy férfit és egy nőt egy tószegi családi házban hétfőn este. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást, csaknem egy napig helyszíneltek a Tiszavirág utcai kis házban, ahol feltételezhetően gyilkosság történt.

A településen futótűzként terjedt a gyilkosság híre, kedden délután pedig már szinte mindenki tudta is, hogy kik az áldozatok. A feltételezett elkövető személyével kapcsolatosan – úgy tűnik – jól gondolkodtak a helyiek.

Ugyanis a helybeliek arról beszéltek, hogy a pár befogadott egy rászoruló személyt, ő végezhetett velük. Állítólag a férfi áldozat korábban együtt dolgozott az elkövetővel, s amikor az rossz helyzetbe került, a férfi és párja lakhatást biztosított neki, befogadták a házukba. 

Hogy a „vendég” miért gyilkolhatta meg a jótevőit, az a helyiek szerint nagy kérdés, hiszen a pár szerény körülmények között élt, így haszonszerzésben nem igazán reménykedhetett. Most mindez kiderülhet, hiszen a rendőrök elfogták a férfit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában