Krimi

2024.02.09. 12:00

Macskával fajtalankodhatott egy gyulai gyermekgondozó

Videó is készült a borzalmakról.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Nikolay Bassov

Gyomorforgató videó került elő egy gyulai gyermekgondozóról – írja a beol.hu. 

A portál nem hivatalos információi szerint a felvételen a nő egy macskával szerepel, „a látottak súrolják a fajtalankodás határát”.

A beol.hu a történtekről megkérdezte a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményét is, közleményben válaszoltak.

Mint írták: Egy bölcsődei gyermekgondozóról szerdán olyan videófelvétel került nyilvánosságra a közösségi médiában, amely kivétel nélkül minden normális embert felháborított.

A felvétel nem a bölcsődében készült és gyermek nem szerepel rajta. Amikor a felvétel megjelent, a nő nem volt az intézményben. A munkáltató azonnal vizsgálatot indított az ügyben, és ameddig le nem zárult a vizsgálat, a nőt eltiltották a munkavégzéstől. A vizsgálat csütörtök délelőtt véget is ért, a nő munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntették.

Többet nem is dolgozhat a kistérségi társulás, illetve az önkormányzat által fenntartott bölcsődékben vagy köznevelési intézményekben – írják.

A közlemény kitér arra is, hogy nem merült fel a gyanú, hogy a nő a munkahelyén rendellenes tevékenységet folytatott volna, de a gyermekek biztonsága érdekében a munkáltató vizsgálatot indított, hogy kiderítse, kollégái tudnak-e arról, hogy a nő visszaélt volna helyzetével a gyermekek sérelmére. Ha ennek a gyanúja felmerül, az intézmény a rendőrséghez fordul.

Borítókép: illusztráció
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában