Krimi

2024.03.22. 19:25

Kerti tóba fulladt egy 3 éves kisfiú Kecskeméten

Hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni.

Karambolozott és felborult egy mentőautó

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jaromir Chalabala

A tragikus eset Kecskeméten, egy családi ház kertjében történt még kedden, március 19-én a késő délutáni-esti órákban. Az ott élő pár hároméves kisfia kiszökött a házból és - eddig tisztázatlan körülmények között - a kerti tóba zuhant.

Az esettel kapcsolatban a Baon.hu megkeresésére a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, nyomozást indítottak a történtek tisztázása érdekében.

A Bors információi szerint a szülők azonnal észrevették, hogy mi történt és rögtön közbeléptek, hívták a mentőket is, akik, amilyen gyorsan csak lehetett, a helyszínre siettek.
Úgy tudják, hogy a kisfiút hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni, a mentősök erőn felül harcoltak a gyermek életéért. Azonban az eset minden küzdelem ellenére tragédiával végződött: a gyermeket nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette. A Bors megkérdezte az Országos Mentőszolgálatot az eset körülményeiről, akik elárulták: mindent megtettek a kicsiért.

Sajnos a helyszínre érkező bajtársaink a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni a kisfiú életét

- közölte Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt az eset, nem ismerni a pontos körülményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában