Jótékonyság

2024.01.17. 20:22

Rivális szurkolók fogtak össze egy beteg kislányért

Nyugat-magyarországi, egymással rivális szurkolótáborok fogtak össze egy SMA 1 gerincvelői izomsorvadással diagnosztizált kislány, Jázmin megsegítésére. A példás összefogásban a Körmend, a Falco, a Zalaegerszeg és a Sopron szurkolói vesznek részt.

MW

Van, ami a rivalizálásnál is fontosabb a Körmend szurkoló szerint, ezért egy jótékonysági gyűjtésben vesznek részt legnagyobb riválisaikkal

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Vannak dolgok, amik fontosabbak, mint a sport és a rivalizálás – kezdi bejegyzését a Körmend Tábor Facebook oldala. Mint írják, a négy legnagyobb nyugat-magyarországi kosárlabda tábor most az ellentéteiket félretéve összefog.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzésben felidézik, hogy Jázmint születése után SMA 1 gerincvelői izomsorvadással diagnosztizálták.

Azt írják, hogy az ő megsegítésére indult ez a kezdeményezés, amely során a fent említett táborok egy-egy hazai meccsen gyűjtést szerveznek. A Sopron a Körmend ellenünk játszott mérkőzésen gyűjtött, a ZTE, a Falco és a Körmend szurkolók pedig a legközelebbi hazai meccsükön szervezik meg a gyűjtést a Jázmin Csodája Alapítvány részére. Kiemelik, hogy amennyiben valaki nem tud ott lenni, utalásra is van lehetősége, ehhez pedig a facebook bejegyzésben is megadnak minden elérhetőséget.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában