Rövid balatoni pihenő

2018.08.27. 07:00

Alsóörsön pihent Vastag Tamás

Főként munkával telik Vastag Tamás nyara, aki családjával néhány napot a Balaton-parton töltött. A fürdés és a nagyszülőkkel való találkozás mellett szívesen fedezik fel a környéket.

Molnár Sándor

Vastag Tamás az alsóörsi strandon Fotó: Molnár Sándor

– A SingSingSing Musical Show-t, amelyet a közönség már többször láthatott a veszprémi Petőfi Színházban, elvittük Fertőrákosra a barlangszínházba, és ott játszottunk nyolc előadást. Voltak próbák is, mert egy kicsit a helyhez igazítottuk a darabot, másrészt új dalok is kerültek bele. Ezenkívül most kezdődik Zentán egy bemutatóm, amely a Soproni Petőfi Színház produkciója lesz – mesélte a dolgos hétköznapokról az X-Faktorban feltűnt énekes. Elmondta még, hogy ritkán jutnak el nyaralni, de veszprémi lévén mindig is fontosnak tartotta a belföldi turizmust. Számára ez a legszebb táj, ezért ha teheti, ellátogat a Balatonhoz. Nemrég, kétnapos pihenője során az alsóörsi strandon találkoztunk, ahová feleségével és két kisfiával, a kétéves Sándor Samuval és a féléves Péterrel érkezett. A gyerekek nagyon jól érzik magukat, és főleg a kis Sándor lesz izgatott, ha meghallja, hogy jönnek a Balatonra, ráadásul ilyenkor a nagyszülőkkel is találkozhatnak.

Vastag Tamás az alsóörsi strandon Fotó: Molnár Sándor

Tamás mindig elhatározza, hogy nyáron egy kicsivel kevesebbet dolgozik, és annyival többet pihen, de ezt eddig még nem sikerült betartania. Inkább a január az év azon időszaka, amikor több ideje jut a pihenésre. Az énekes-színész egyébként Pesten él a családjával. Azért költözött a fővárosba, mert nagyon sokat játszik a Győri Nemzeti Színházban, Békéscsabán és még sokfelé az országban, ezért Veszprémből nehezebben oldotta volna meg az ingázást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!