Celebmustra

2023.09.24. 19:46

Tóth Gabi szexizős visszatérését Zséda és Jákob Zoli ellensúlyozta

Ezen a héten is megnéztük, mi történt a Veszprlm vármegyei celebekkel, illetve mi történt a celebekkel Veszprém vármegyében

Veol.hu

Tóth Gabi duplázott

Tóth Gabi két Insta-poszttal is jelentkezett a héten. Az egyikben egy széki népdalból vett idézettel üzent, valószínűleg a rajta élcelődőknek. Lássuk, hogy is szól a teljes szöveg:

Ne szeressél kettőt-hármat,/mert' az egy is elég bánat..... Jaj, Istenem hogy éljek meg,/ hogy a világ ne szóljon meg..../Szól a világ, mit hajtok rá,/úgy ég a tűz, ha tesznek rá./Egész világ rólam beszél,/de azt mind elfújja a szél./Úgy kellett volna szeretni,/hogy azt meg ne tudja senki./Megtudta az egész világ,/s minden rosszat reám kiált. 

Nem ez volt azonban a tapolcai énekesnő egyetlen posztja a héten. Minden kommentár nélkül kitett magáról egy sokkal kiívóbb fotót is.

Jákob Zoli helyretette a Kőgazda Fiatalokat, köztük a Veszprém vármegyei Szandit

Siker, pénz, csillogás... de mit jelent ez annak, aki maga teremtette meg, és annak, aki beleszületett? Lényegében ezt a kérdést feszegette az ország 39. leggazdagabb embere, aki a TV2 új, gazdag fiatalokat bemutató műsora kapcsán szólalt meg egyéni értékekről, szülői háttérről. Az biztos, hogy ezt a reality veszprém vármegyei szereplőjének, Tuvic Aleksandrának is érdemes szem előtt tartania.

Zséda olyan szép volt, hogy múzeumban kellene mutogatni

A szintén vármegyénkből származó énekesnő, Zséda az Armani Sí illatának születésnapi buliján vett részt a héten. És valljuk be, tanulni lehet tőle stílusban, eleganciában egyaránt, ugyanis elképesztően stílusos, ugyanakkor a helyszínhez és az alkalomhoz illő outfitet választott. 

Lesújt-e az átok Vastag Csabáékra?

Vastag Csaba énekes és felesége egy olyan műsorban lesz látható, ami igazi kapcsolat-temető. vajon nekik sikerült kivédeni az átkot?

A divattervező, aki imádja a Balatont

Zoób Kati a héten elárulta, mit is jelent neki a Balaton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!