szponzorált tartalom

2018.05.03. 21:48

Sportos városnak sportos áruház (x)

Új áruháza megnyitóját ünnepelte a Decathlon áruházlánc csütörtök este.

Leitner Vera

Fotó: Pesthy Márton

A Külső-Kádártai úton nyílt üzlet előzetes átadása szűkebb közönség előtt csütörtök este zajlott, szombaton a vásárlóközönség is birtokába veheti a sportáruházat. Egy vállalkozás megnyitója egy önkormányzat szempontjából három örömteli eseményt jelent, munkahelyek jönnek létre, és a város költségvetéséhez a vállalkozások anyagi szempontból is hozzájárulnak, fogalmazott Porga Gyula polgármester. – A harmadik szempontot általában ritkán szokták hangsúlyozni, azonban nem lehet megkerülni: szolgáltatást is nyújtanak ezek a vállalkozások, a város lakói számára szolgáltatásbővülés jelenik meg – fogalmazott Porga Gyula polgármester a megnyitón. – Veszprémben szeretik a mozgást, szeretik a sportot, így egy sportszerető város és egy sportáruház kapcsolata csak sikeres lehet.

Fotó: Pesthy Márton

A sportáruházlánc huszonnegyedik áruházának megnyitóján megjelentek a Veszprémi Torna Club gerenda- és talajtorna-bemutatóját tekinthették meg, de meghívott vendégként szólalt fel az eseményen Rasovszky Kristóf junior világbajnok veszprémi úszó és a jelenleg utánpótlás-neveléssel foglalkozó, 16-szoros magyar bajnok kézilabdázó, Iváncsik Gergő is.

 

Címkék#Decathlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában