személyes élmény ihlette

2018.05.06. 10:52

Zoób Kati oldtimerek között mutatta be nyári kollekcióját Balatonfüreden

Az V. Concours d’Elegance-on mini divatbemutatókat is láthatott a közönség.

Molnár Sándor

A Katti Zoób Divatház OUI! Madame kollekcióját nagyon személyes élmény ihlette. Férjhez ment Zoób Kati lánya, ezért az „igen” és az „asszonyom” szavak új tartalommal töltődtek meg számára. A Concours is része a magánéletének, ezért teljesen természetes volt, hogy elhozza Füredre a lánya esküvője ihlette kollekciót, amely ugyan eredetileg nem ide készült, de illik a francia autókhoz, és a víz meg a nyár miatt is ide való.

- Van a világon négy-öt olyan rendkívül szerencsés divatmárka, amely kötődik az autók világához is. Olyan márkákat tudok idesorolni, mint a Ralph Lauren vagy a Louis Vuitton. Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy ebbe a nagyon kiválasztott, nagyon különleges néhányba tartozom, akik ezt így együtt élhetjük meg – az oldtimer autókat és a kortárs divatot – fogalmazott Zoób Kati.

A divattervező elmondta még, hogy ma már mindenféle kulturális projektekben részt vesznek. Füred és az egész Balaton régió nagyon elcsábította. Vidéki lányként az itteni helyek hangulatától otthon érzi magát, és abszolút hazatalált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában