vásároljunk

2018.07.29. 08:00

Három Veszprém megyei bolhapiac ahol mindent is kaphatsz

A tömegtermelés elterjedésével egyre népszerűbbé válnak a bolhapiacok azok körében, akik szeretnének egyedi módon berendezni az otthonukat, olcsóbban öltözködni vagy könyvritkaságokat keresni.

veol.hu

Most mutatunk három olyan Veszprém megyei bolhapiacot, ahol, ha szemfülesek vagyunk fillérekért igazi kincsekre lelhetünk.

Lengyelpiac Veszprém

Habár lengyelek már régen nem árulják itt a portékáikat a név mégis rajtamaradt a veszprémi piacon. Itt gyakorlatig bármi megtalálható: a lámpaburáktól, a bútorokon át az autógumikig és a felfújható gyerekmedencékig. Ha szerencsénk van még a házhozszállítást is megoldják nekünk. Alkudni szinte kötelező és érdemes nyitott szemmel járni, mert fillérekből berendezhetünk akár egy egész lakást. Vasárnap délelőtt a Házgyári úton találhatjuk meg.

A piacról korábban már korábban készítettünk videofelvételt:

Tapolcai bolhapiac

A Nyárfa utcai piac könnyen rabul ejtheti az embert. Itt ugyanis elképesztően nagy a választék tulajdonképpen mindenből. A közel száz éves konyhai eszközök mellett, az autó alkatrészektől a gyerekágyaik mindent fellelhetünk. A legnagyobb választék persze itt is ruhából van, még menyasszonyi ruhát is vásárolhatunk.

Régi konyhai eszközöket is találhatunk Forrás: Piaxbay.com

Érdemes korán reggel érkezni, hogy ne happolják el előlünk a legjobb árúkat a gyakoroltabb vásárlók. Kedd, csütörtök és péntek délelőtt várják az érdeklődőket.

Devecseri lomis piac

Olyan dolog nem létezik, ami itt nincs, hiszen Devecserben található az ország egyik legnagyobb bolhapiaca. A nagy ember és árútömeg miatt sokan csak profi és megszállott keresgélőknek ajánlják. Biciklikből és elektronikai cikkekből hatalmas a választék, de olajfestményeket és kertészeti szerszámokat is vehetünk.

Mindent kaphatunk Forrás: Piaxbay.com

A Sümegre vezető úton, a város határától három kilométerre, a volt laktanya területén találhatjuk meg. Nyitva szombat hajnali négy órától és vasárnap reggel héttől van.

Te melyik piacra szoktál járni? Találtál már valami igazán különlegeset? Ha igen írd meg nekünk kommentben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában