szponzorált tartalom

2018.07.16. 02:00

Legyen a te körmöd idén a legtrendibb!

Biztosan nem vagyok egyedül azzal, hogy az egyik első dolog, amit megnézek valakin, az a körme.

Nagyon sok mindent elárul egy emberről, hiszen megsúgja, mennyire adunk a külsőnkre, mennyire vagyunk visszafogottan vagy épp kihívóak, és árulkodó még a személyiségünkről is. Nyaranta pedig még a fantáziánkat is elengedhetjük, hiszen a körmök lehetnek vidámak, bohókásak és mintásak. Különösen a nyaralás alatt. Most összegyűjtöttünk néhány olyan tippet és trendet, amivel nem nyúlhatsz mellé az idei, nyári köröm-divatban. A Balaton Plazában ruhákat is találhatsz egy-egy adott körömhöz! Mutatjuk, melyik üzletekbe érdemes betérned.

Nem foghatsz mellé idén nyáron a levélmintával. Az „urban jungle” korszakában akár a Balaton partján ülsz, akár egy nagyvárosban pezsegsz csakis trendkövető lehetsz. A nagy pálmalevelek és az üde zöld szín miatt még ékszert sem kell viselned, hiszen annyira oda vonzza a szemet. Különösen jó ez, mikor a kánikulában még egy gyűrűt vagy karperecet is túl forrónak érzünk. A pálma és a dzsungel mellett idén nem csak a ruhákon, hanem a körmökön is hódítanak a flamingók, a kaktuszok és a tukánok. Most aztán újra gyerek lehetsz! A Tally Weijl kínálatában is számos ilyen darab között válogathatsz, a trópusi hangulat garantált. Akár a nőiesebb, akár a bohókásabb, lazább vonalat követed, érdemes betérni üzletünkbe.

Ha nem szereted a mintákat, de követni kívánod a trendeket, akkor maradj meg az egyszerű fazonnál és légy bátor a színekkel. A korall és a babakék a 2018-as nyár sláger színei lesznek, amitől egyértelműen a tenger vagy egy hűs tópart jut az eszébe annak, aki a körmeidre néz! Ha pedig nem csak körmeid lakkozásánál, de a nyaralásod során is vízközeli helyszínt választasz, szükséged lesz egy időtálló fürdőruhára is. A J.Press üzleteiben most kedvezményes darabokat is találhatsz, legyen szó egy – vagy kétrészes fürdőruháról.

A visszafogott, szolid stílus úgy tűnik, nem akar kimenni a divatból. A pasztell színek, a púder különböző árnyalatai továbbra is a topon vannak, épp ezért bátran használd ezeket a színeket. Esetleg dobd fel őket néhány apró kővel, vagy valami extrém árnyalattal! Ha a lábadra is egy kővel kirakott darabot választasz, sokkal nagyobb összhang köszön vissza a szetteden belül. A CCC-ben minden alkalomra találhatsz megfelelő darabot, legyen szó estélyről, könnyed sétáról a parton, vagy akár egy rohanósabb hétköznapról.

Akár műkörmöt viselsz, akár a sajátodat fested, ügyelj a formára. Ma már nem divat a hosszú karomszerű alak. Ezen a területen is egyre inkább kiütközik a kevesebb néha több elve. Ne csak a kezeidre, a lábaidra is ügyelj. Mi, lányok örülünk ezekben a meleg hónapokban annak, hogy végre a lábujjainkat is mutogathatjuk. Figyelj azonban arra, hogy az ujjaidon és lábujjaidon viselt színek, még ha nem is ugyanolyanok, legalább passzoljanak. Arról már nem is beszélve, hogy egy pedikűr milyen boldogsággal tudja feltölteni az ember lányát. A Rossmann-ban fellelhető körömlakkok árnyalatai között nehéz a döntés, melyiket is vidd haza, így ha több is tetszik, mixeld a színeket, persze csak a jó ízlés határain belül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában