szavazás

2018.09.17. 10:00

Így használják ki olvasóink a kellemes szeptemberi nyarat

Az előrejelzések szerint a kellemes idő kitart egész szeptemberben. Ön hogyan használja ezt ki? – kérdeztük olvasóinktól.

Itt van az ősz, itt van újra – idézhetnénk Petőfit, és tegyük is rögtön hozzá, hogy az ősz most nagyon kellemes arcát mutatja, igazán kiérdemli akár az indián nyár, akár a vénasszonyok nyara elnevezést. Hála az időjárásnak, sokféle szabadtéri programot szervezhetünk még szeptemberben – vajon olvasóink melyikre szavaztak?

Nagyjából egyenlő arányban oszlottak meg a szavazatok a négy válaszlehetőség között. Olvasóink számára legkevésbé vonzó a szabadban tartott nyárbúcsúztató parti (mindössze 18 százalék), ennél sokkal népszerűbb egy jó kis bakonyi túra (26 százalék).

Sokan vannak olyanok is, akik számára a nyár a pihenés, a kikapcsolódás időszaka, ezért őszre már nem terveznek semmit (27 százalék), és csak egy picivel (29 százalék) vannak többen azok, akik még egyszer meglátogatják a Balatont, mielőtt zordabbra fordul az időjárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában